Skip to content

Auto bij De Casa

De beste manier om de Algarve te ontdekken is met een auto. Op deze manier komt u een stuk makkelijker en sneller op de mooiste plekken van deze zuid-Portugese streek. Zo telt de zuidkust ruim 150 prachtige stranden en veel mooie wandelroutes en gezellige dorpen. Bij het huisje is aanvullend een auto te gebruiken. Het betreft een ruime midsize auto. Skoda Scala.

Laagseizoen

55,- euro per dag

Middenseizoen

65,- euro per dag

Hoogseizoen

75,- euro per dag

In het tarief zit opgenomen het rijden van een onbeperkt aantal kilometers

Kenmerken

  • 5 deuren, brandstof: benzine, manuele airco, navigatie via Apple Carplay en Android auto, veel beenruimte achterin en een ruime kofferruimte. Een kinderzitje en/of zitverhoger is op aanvraag beschikbaar.
  • Huurlengte: De huur is gekoppeld aan de huur van De Casa. In de Casa kan je pas vanaf 16:00 uur Inchecken, in verband met het poetsen en gereed maken van de Casa. De auto is vanaf 10:00 uur beschikbaar.
  • Tank Vol (bij aanvang) – Vol (bij inleveren)
  • Tol GPS responder zit in de prijs inbegrepen. De tolkosten zullen aanvullend in rekening worden gebracht en zijn middels een rekening van Via-Verde inzichtelijk.
  • In de huurprijs van de auto is een transfer van de luchthaven naar het huis en van het huis naar de luchthaven inbegrepen.

Verzekering: De auto is all risk verzekerd (in eigen beheer). In geval van schade is er geen eigenrisico. Dit is inclusief banden, glas, de onderzijde en het dak van de auto. Een persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering is standaard inbegrepen en kost dus niets extra’s.

Indien u op het vliegveld een auto wilt huren kunnen wij u Drive4miles  aanbevelen. Huren bij dit bedrijf betekent geen lange wachtrijen op het vliegveld bij de autoverhuurbedrijven en geen bustransfers vanaf parkeerplaatsen buiten Faro Airport. Er staat een medewerker van het verhuurbedrijf in de aankomsthal op u te wachten. U kunt de auto na uw verblijf gewoon op de parkeerplaats van Faro Airport achterlaten en daarmee is alles geregeld. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met Paulo maar wij willen dat ook graag voor je verzorgen.

Ultiem genieten én je echt thuis voelen in het zon overgoten Portugal?

Boek dan een verblijf in Casa O Chapéu!

Back To Top