Skip to content

FAQ's

Zijn er televisies in alle kamers?

De kamers op de begaande grond hebben geen televisie (nl). Alleen de kamer op de eerste verdieping heeft TV. Verder is er natuurlijk een televisie (nl) in de woonkamer aanwezig.

Kan ik mijn boeking nog annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

We hebben maar één huisje, annuleringen hebben een grote invloed op ons, zeker wanneer we andere gasten hebben moeten weigeren. Afhankelijk van het aantal dagen voor vertrek (tot 6 weken) reken we 30% annuleringskosten (zie huurvoorwaarden). Daarna rekenen we het volledige bedrag. Wij raden al onze gasten aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Kunnen jullie een babybedje plaatsen?

We plaatsen een campingbedje met een dik matras en een kinderstoel. Voor één bedje en kinderstoel rekenen we meerkosten per nacht €7,50.-

Is er wifi?

Er is gratis wifi voor onze gasten. Tevens is er buiten een goede 4G verbinding.

Is er een speeltuin?

Er is een speelgedeelte met een trampoline en goaltjes.

Is er een omheining bij het zembad?

Nee, het zwembad is niet worden afgesloten met een totale omheining. Er is wel een trap naar het zwembad die kan worden dicht gezet met een hekje. Waardoor het zwembad voor de kleintjes niet is te bereiken. Het blijft echter oppassen!

Is een huurauto aan te raden?

Ja een huurauto is zeker aan te raden. Onze Casa ligt in een landelijke omgeving op 6 km van het centrum van Boliqueime. Het is een heuvelachtige en naar het centrum op sommige delen drukke weg.

Back To Top