Skip to content

Huurvoorwaarden

Bij de huurprijs is inbegrepen het gebruik van water, airco (alleen op zolder aanwezig) en elektriciteit (incl. het wassen van beddengoed e.d., onderhoud zwembad, tuin, en het gebruik van Wi-Fi. Niet inbegrepen is het gebruik van hout voor de open haard. De huurprijs is berekend op het aangegeven aantal personen. Indien er tijdens uw verblijf bezoekers blijven overnachten zijn hier kosten aan verbonden. Dit graag bij aankomst of tijdens uw verblijf melden.

Borgsom
Deze wordt als er geen schade door u is veroorzaakt binnen 7 dagen op uw bankrekening geretourneerd, c.q. bij schade wordt eventueel een deel of het geheel ingehouden, c.q. wordt bijbetaling van ontstane schade verlangd. Wij adviseren u een degelijke reis-, annulerings- en WA verzekering af te sluiten zodat de ontstane schade op uw verzekering kan worden verhaalt.

Betaling
Bij boeking krijgt u het huurcontract, bevestiging en routebeschrijving toegezonden. De reservering is pas definitief na aanbetaling van 30% van de huur. Het restant bedrag moet worden voldaan, inclusief bovengenoemde borgsom 6 weken voor aankomst in Portugal.

Annulering
Bij annulering van de huurovereenkomst door de huurder(s), worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:
a. bij annulering tot 6 weken vóór de eerste dag van het geboekte verblijf: het aanbetalingsbedrag;
b. bij annulering vanaf 6 weken vóór de eerste dag van het geboekte verblijf: het volledige factuurbedrag.

Aankomst en vertrek
U kunt de villa betrekken na 16.00 uur ’s middags en dient de villa te hebben verlaten voor 10.00 uur ’s ochtends; dit is in verband met de schoonmaak van de villa.

Aansprakelijkheid
Verhuurder aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken e.d. tijdens uw verblijf in Portugal en rond Casa O Chapeu door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.

Ontvangst
Bij aankomst zal een gastvrouw (Sandra) aanwezig zijn voor ontvangst en om alles door te nemen en vragen te beantwoorden. De gastvrouw spreek goed Engels.

Back To Top