Skip to content

Bouw van De Casa

Wij zijn trotse eigenaar van Casa o Chapéu (Chapéu betekent hoed in het Portugees). Vanuit een grote passie voor Portugal is het idee ontstaan om een eigen plekje in de Algarve te creëren. We hebben een ruïne gekocht en deze samen met de aannemer (kunstenaar) omgetoverd. Met als uitgangspunt comfort voor iedereen en het hele jaar door.

Na een mooie plek te hebben gevonden en alle formaliteiten te hebben afgerond, is in juni 2017 gestart met de herbouw van het ruïne deel. Vervolgens na wat strubbelingen qua vergunningen zijn we in september 2018 begonnen met de gehele woning. Lokale bouwvakkers hebben in 18 maanden tijd een huis neergezet dat perfect past in de omgeving.

Casa o Chapéu is gedeeltelijk gebouwd op het fundament van een oude ruïne. Verschillende materialen zijn hergebruikt waardoor een duurzaam pand met een authentieke uitstraling is ontstaan. En dat met het comfort van nu.

Wij zijn ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat en gunnen ook anderen een ontspannen verblijf tegen een eerlijke prijs. U bent van harte welkom! Casa o Chapéu is geschikt voor maximaal 8 personen.

Ultiem genieten én je echt thuis voelen in het zon overgoten Portugal?
Boek dan een verblijf in Casa O Chapéu!
Back To Top